Top Chefs Tomasz Soczumski 

T O
P   C H
E F S

propozycja Cateringu / Przyjęcie koktajlowe typu finger food od 14zł/szt (waga od 25-40g)

1. Tatar klasyczny (w kuleczkach) / pikle / marynowane borowiki / mus z musztardy francuskiej

2. Kanapki koktajlowe z rzemieślniczego pieczywa z wolnogotowanym antrykotem wołowym / majonez czosnkowy / miodowe ogóreczki

3. Tortilla a’la Cezar / wędzony bekon / parmezan / grillowany filet z kurczaka

4. Sałatka z marynowanymi krewetkami / kremowy sos teriyaki na ostro / makaron udon / limonka 

5. Śledź z Janowa z cebulką (tradycyjny w oleju i occie) / szaszłyczki oliwkowe

6. Tataki z solankowanego łososia Mowi / dip sojowy / sałatka z zielonych ogórków i sezamu

7. Sałatka z perłowej kaszy bulgur w zieonym pesto / tuńczyk w pikantnej paście ajwar / puder z suszonych kaparów

8. Torcik z avocado i krewetek z kawiorem limonkowym

9. Carpaccio z sarny ze świeżą rukolą i suszonymi pomidorami

10. Zimne nóżki w galarecie z jajkami przepiórczymi i żelem octowym

11. Wątróbka cielęca z karmelizowanymi jabłkami w tokaju / chrupiąca grzanka

12. Długodojrzewająca polędwica wołowa / zielony kuskus / mus pomidorowy

13. Orientalna czarna soczewica / smażone chorizo / majonez pietruszkowy

14. Wędzony twaróg / concase z pieczonego buraka / prażona dynia

15. Roladka drobiowa / karmelizowane daktyle / muz kaparowy

16. Tatar warzywny / tapenada / pomarańcza

17. Pate warzywne / chips gryczany / mus z buraka

18. Hawajskie Poke Bowl / ceviche z tuńczyka żółtopłetwego / jaśminowy ryż z syropem cukrowym / azjatycka sałatka z alg morskich

19. Spring rollsy z szyjkami rakowymi i wędzonym tofu / sałatka z avocado i zielonego melona

20. Wołowe tataki karmelizowane w sosie Ponzu / molekularny kawior zlimonowej lemoniady i kolendry

21. Koreczki z bałtyckiego śledzia / panierowana włoska kiełbasa nduja / kiszony ogórek

22. Focacia ziołowa al’a pizza hawajska / pikantne salami / kompresowany ananas

23. Krokiety faszerowane podwędzanym mostkiem wołowym pastrami / grilowane boczniaki / regionalne kolorowe pomidory z Piekoszowa

24. Sałatka z makaronu ryżowego w sosie z tamaryndowca / krążki z kalmarów / fermentowane kimchi z wodnymi kasztanami

25. „Greckie meze” bułeczka pita / humus z ciecierzycy / wegański ser feta / figi nadziewane kurczakiem w zielonym curry

26. Pszenna tortilla / chrupiące warzywa / szarpana wieprzowina

27. Sałatka z prażonej kaszy bulgur / carppacio z buraka / mus z wegańskiego sera feta / orzeszki ziemne

28. Krucha wytrawna tartaletka / nasze pastrami (wędzony mostek wołowy) / konfitura z czerwonej cebuli i borówek amerykańskich / piklowany kalafior w paściehoisin

30. Tatar wołowy / chips z bagietki / marynowany borowik 

31. Sałatka Cezar / grilowany kurczak / kapary / parmezan

32. Spring rolls z krewetką i chrupiącymi warzywami / sos słodko kwaśny

33. Carpaccio wołowe / świeża rukola / parmezan

34. Orientalna pierś z kaczki / sos teriyaki / chili

35. Sałatka z wędzonym kurczakiem i ryżem / papryka / ananas

36. Ser halloumi w tempurze / żel ze śliwek

37. Łosoś cieście filo z serem feta / pesto bazyliowe

38. Arancini ryżowe / sos serowy / kapary

39. Mus czekoladowy / kwaśne wiśnie

40. Creme brulle / sos malinowy

41. Roślinne tiramisu / biszkopt / wiśnie w nalewce i liściach kafiru / krem znerkowców i syropu klonowego

42. Waniliowy krem patisserie / korzenne śliwki duszone w winie i miodzie pitnym / chrupiące czekoladowe ciasteczka

TOP CHEFS PERSOLNALIZACJE MENU OD PODSTAW

W Top Chefs stawiamy na indywidualne podejście – dopasowujemy smaki, styl i detale do charakteru wydarzenia🍽

 Oferujemy pełną personalizację, co oznacza, że możesz stworzyć własne menu od podstaw razem z Tomaszem Soczumskim. Każdy element dopracowujemy z najwyższą precyzją, dbając o jakość i spójność, by finalny efekt był dokładnie taki, jak sobie wymarzysz🔥