Top Chefs Tomasz Soczumski 

T O
P   C H
E F S

WYJĄTKOWA OFERTA
KOLACJI degustacyjnej PREMIUM

Szukacie idealnego sposobu na uczczenie wyjątkowych okazji w gronie przyjaciół? Tomasz Soczumski – uznany szef kuchni – zaprasza na ekskluzywną Kolację Premium, która zachwyci Was smakiem, atmosferą i dbałością o każdy detal. To nie tylko kolacja – to wyjątkowe doświadczenie, które na długo zapadnie w pamięć. Zaskoczcie swoich bliskich, celebrujcie ważne momenty i cieszcie się wspólnymi chwilami przy stole pełnym wykwintnych smaków!

Zarezerwujcie już dziś i przeżyjcie wieczór, o którym będzie się mówiło przez lata!

wyśmienitych dań
+ 0
rodzaje oferty
0

Kolacja Premium

od 600 PLN / os.

W menu znajdziesz m.in.: 

1. Łososia marynowanego w liściach kombu z krokietem z kaszy jaglanej i zielonym majonezem

2. Orientalny tatar wołowy z piklowaną dynią, chipsami z tapioki i świeżymi ziołami

3. Pieczony schab z Mangalicy z bigosem stir-fry i fasolą z szynką Jamon

Dodatki obejmują rzemieślnicze pieczywo, sezonowe warzywa oraz bogaty wybór sosów i dipów.

Grill & Chill

od 200 PLN / os.

W menu znajdziesz m.in.:

1. Mini steki z polędwicy wołowej z czarnym fermentowanym czosnkiem i rozmarynem

2. Kociołek węgierski z udźca z daniela, szaszłyki z krewetek Black Tiger

3. Grillowane torciki z wędzonego tofu oraz papryki faszerowane curry z indyka i ryżem basmati

Wszystko uzupełnią rzemieślnicze pieczywo, świeże warzywa i bogaty wybór sosów.

Okolicznościowe

od 300 PLN / os.

W menu znajdziesz m.in.:

1. Tradycyjny polski rosół drobiowy na trzech rodzajach mięsa z ręcznie robionym makaronem

2. Policzki wołowe gotowane w warzywnym bulionie z białym sosem i domowymi kluskami śląskimi i buraczkami

3. Klasyczny francuski crème brûlée z karmelem z cukru brzozowego i gorącymi malinami

Wszystko uzupełnią zimne zakąski.

menu Catering

od 14 PLN / szt.

Przyjęcie koktajlowe typu finger food (waga od 25-40g)

W menu znajdziesz m.in.:

1. Tatar wołowy z marynowanymi borowikami i musem z musztardy francuskiej

2. Kanapki z wolnogotowanym antrykotem i majonezem czosnkowym

3. Tortillę à la Cezar z grillowanym kurczakiem i wędzonym bekonem

Wszystko uzupełnią rzemieślnicze pieczywo, świeże warzywa i bogaty wybór sosów.

TOP CHEFS PERSOLNALIZACJE MENU OD PODSTAW

W Top Chefs stawiamy na indywidualne podejście – dopasowujemy smaki, styl i detale do charakteru wydarzenia🍽

 Oferujemy pełną personalizację, co oznacza, że możesz stworzyć własne menu od podstaw razem z Tomaszem Soczumskim. Każdy element dopracowujemy z najwyższą precyzją, dbając o jakość i spójność, by finalny efekt był dokładnie taki, jak sobie wymarzysz🔥