Top Chefs Tomasz Soczumski 

T O
P   C H
E F S

propozycja Grill&Chill standard od 200 PLN / os.

1. Karkówka marynowana w musztardzie dijon / świeżych ziołach i polskim czosnku

2. Rzemieślnicza lokalna biała kiełbasa grillowa z majerankiem i suszonymi grzybami

3. Szaszłyk drobiowy ze świeżymi warzywami i wędzonym bekonem

4. Skrzydełka z kurczaka zagrodowego marynowane w miodzie gryczanym i jabłkowym piwie

5. Grillowane bakłażany podane z salsą z malinowych pomidorów i wędzonej papryczki chipotle

6. Grillowany oscypek z konfiturą żurawinową i świeżo mielonym różowym pieprzem

Sosy, salsy i dipy: tzatziki / czosnkowy / BBQ / salsa z ogórka i papryczki jalapeño / dip musztardowo-miodowy / pikantny Ajvar

Rzemieślnicze lokalne pieczywo: chleb / bagietki ziołowe / bułki z ziarnami czarnuszki i sezamu

Świeże sezonowe warzywa i chrupiące sałaty z vinegretem

propozycja nr 2 Grill&Chill Premium od 400 PLN / os.

1. Mini steki z polskiej polędwicy wołowej solankowanej na sucho z czarnym fermentowanym czosnkiem i palonym rozmarynem

2. Kociołek węgierski z udźca z Daniela z kiszoną kapustą i leśnymi grzybami gaszony palonym drewnem dębowym

3. Szaszłyki z krewet Black Tiger z salsą z avocado i świeżej kolendry skropione sokiem z limonki

4. Grillowane torciki (pakieciki) z wędzonego tofu marynowanego w sosie ponzu i chrupiącej cukinii

5. Papryki faszerowane indyjskim zielonym curry z indyka i ryżem basmatti 

6. Kotleciki z młodego polskiego baranka w glazurze z zielonego pieprzu i gruboziarnistej miętowej soli

7. Ceviche z okonia morskiego zakwaszana cytryna yuzu podane z sałatką z czerwonej cebuli, grubego szczypioru i żółtych słodkich pomidorów

8. Meksykańskie placki kukurydziane (tacos) z wybranymi dodatkami i salsami (Taco Al pastor / Taco carnitas / Taco carne asada)

Rzemieślnicze lokalne pieczywo: chleb / bagietki ziołowe / bułki z ziarnami czarnuszki i sezamu

Sosy i dipy: sos jogurtowy z kaparami i greckimi oliwkami / sos holenderski z piklowanym estragonem / sos śliwkowy z konfiturą pomidorową

Świeże warzywa i sałaty i sałatki ze smakowymi oliwami / kimchi / piklowane ogórki po azjatycku / grillowana papryka w sosie własnym / ćwikła z żółtego buraka i chrzanu

TOP CHEFS PERSOLNALIZACJE MENU OD PODSTAW

W Top Chefs stawiamy na indywidualne podejście – dopasowujemy smaki, styl i detale do charakteru wydarzenia🍽

 Oferujemy pełną personalizację, co oznacza, że możesz stworzyć własne menu od podstaw razem z Tomaszem Soczumskim. Każdy element dopracowujemy z najwyższą precyzją, dbając o jakość i spójność, by finalny efekt był dokładnie taki, jak sobie wymarzysz🔥