– Tradycyjny polski rosół drobiowy na trzech rodzajach mięsa (kura / kaczka / indyk) / Domowy makaron robiony ręcznie / Natka pietruszki
– Policzki wołowe gotowane w warzywnym bulionie / Biały sos ze świeżego chrzanu / Domowe kluski śląskie / Buraczki glazurowane w jabłkowej żelce
– Klasyczny francuski crème brûlée z karmelem z cukru brzozowego i gorącymi malinami
1. Rolady mięsne i mięsa pieczyste własnego wyrobu (galantyna / rolada z kaczki / pieczony boczek po staropolsku / karkówka marynowana w czosnku i lubczyku)
2. Pasztet z dziczyzny z pistacjami i galaretką z czerwonego wina i rozmarynu
3. Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem i chrupiącymi ziołowymi grzankami
4. Strudel z ciasta francuskiego nadziewany pieczonym filetem z łososia i duszonym szpinakiem z serkiem ricotta
5. Krewetki w panierce panko z salsą z mango i chilli oraz palonymi cząstkami limonek
6. Mini burgerki z soczystym mostkiem wołowym / serem cheddar / świeżymi sałatami i sosem Dijon
7. Rzemieślnicze świeże pieczywo wypiekane przez naszego piekarza / podane ze smakowymi masełkami
– Krem z pieczonych białych szparagów / croissant z ciasta ziemniaczanego z pudrem z chorizzo / pesto z czerwonej bazylii i owoców sosny
– Grillowany stek z polędwiczki wieprzowej marynowany w salsie chimichurri / dziki brokuł duszony w orzechowym maśle / puree ziemniaczane z serem bursztyn
– Suflet czekoladowy z fasolką tonka / sos ze świeżych sezonowych owoców / lody waniliowe z pudrem bezowym
1. Cielęcina w sosie vitello tonnato / tarty ser parmezan / świeza rukola z pieczonymi kaparami
2. Mini kanapeczki z własnym wędzonym pastrami / żytnie pieczywo / sałatka z kiszonej kapusty z sosem worchestershire
3. Carpaccio z pieczonego buraka / balsamiczny winegrete / prażone pestki słonecznika / panierowany ser halloumi
4. Sałatka z podwędzanej piersi z indyka / ryż jaśminowy / piklowana czerwona papryka z ananasem
5. Tatar wołowy z suszonym tartym żóltkiem / marynowane borowiki / mini ogóreczki w zalewie octowej
6. Buffalo wings (skrzydełka z kurczaka) dip czosnkowy i dip guacamole
W Top Chefs stawiamy na indywidualne podejście – dopasowujemy smaki, styl i detale do charakteru wydarzenia🍽
Oferujemy pełną personalizację, co oznacza, że możesz stworzyć własne menu od podstaw razem z Tomaszem Soczumskim. Każdy element dopracowujemy z najwyższą precyzją, dbając o jakość i spójność, by finalny efekt był dokładnie taki, jak sobie wymarzysz🔥